Archív noviniek a udalostí za sezónu 2013/2014:

Dolezite25.04.2014 - Vyšlo štvrté číslo nášho informačného bulletinu. Jeho elektronickú verziu nájdete >>TU<<.

Dolezite17.04.2014 - Prajeme Vám príjemné a pokojné prežitie Veľkonočných sviatkov!

Dolezite11.04.2014 - POZOR !! - Bol zmenený termín tréningu skupiny "C" v sobotu. Viac v našom rozpise.

Dolezite09.04.2014 - Boli zverejnené nové fotografie z nášho posledného karnevalu, nájdete ich v našej galérii.

Dolezite01.04.2014 - Dnes absolvovali všetky naše pretekárky spoločné fotografovanie. Na foto nájdete trénerku Janu Zrubecová a pretekárky - Barboru Čunderlíkovú, Dominiku Chovancovú, Dominiku Nociarovú, Alexandru Prímusovú, Andreu Gaálovú, Emíliu Buchovú, Karin Ištokovičovú, Lauru Debnárovú a Dorotu Markovú

Dolezite31.03.2014 - Sobotným karnevalom na ľade sme ukončili našu v poradí už piatu sezónu. Deti aj rodičia si užili toto karnevalové korčuľovanie plné smiechu, hier a zábavy. Pokračovali sme v tradícii, ktorú sme zaviedli minulú sezónu a deti po karnevale čakala veľká sladká odmena v podobe torty, ktorú zdobilo 5 ohnivých fontán, ktoré symbolizovali 5 úspešných rokov nášho klubu. Počas karnevalu sme odmenili najúspešnejšie pretekárky ŠKK Zvolen, ktorými sa pre túto sezónu stali Barbora Čunderlíková a Laura Debnárová, ktoré sa v silnej konkurencii prebojovali a následne úspešne reprezentovali náš klub na Majstrovstvách SR. I napriek tomu, že naša posledná akcia mala v názve "rozlúčková", pokračujeme v tréningoch naďalej, preto prosíme všetkých aby stále sledovali rozpis tréningov.

Dolezite24.03.2014 - Pozývame všetky naše klubové deti, ich súrodencov, rodičov a rodinných príslušníkov na slávnostné ukončenie sezóny 2013/2014 - KARNEVAL NA ĽADE. Všetci ste srdečne vítaní a samozrejme nezabudnite si korčule a masky, pri ktorých sa fantázii medze nekladú :-) Pre deti bude pripravené jedno veľké, sladké a možno trošku ohnivé prekvapenie. Tešíme sa na Vás!

Dolezite21.03.2014 - !!! POZOR ZMENA VÍKENDOVÝCH TRÉNINGOV PRE VŠETKY SKUPINY !!! - Z technických príčin sú tréningy na ľade pre prípravku v sobotu 22.3.2014 ZRUŠENÉ! Náhradný termín pre prípravku bude v nedeľu 23.3.2014 od 12:30 a od 13:00 (podľa skupín). Pre skupiny A, B bol doplnený tréning v sobotu poobede. Termíny nedeľných tréningov pre skupiny A, B, C zostávajú podľa rozpisu. Viac informácií v našom rozpise.

Dolezite20.03.2014 - !!! POZOR !!! - Z technických príčin sú tréningy na ľade ZRUŠENÉ aj 21.3.2014!

Dolezite19.03.2014 - !!! POZOR !!! - Z technických príčin (porucha na zimnom štadióne) sú tréningy na ľade 19. a 20.3.2014 zrušené!

Dolezite18.03.2014 - Aj tento rok sa môžete rozhodnúť, komu venujete 2% zo svojich zaplatených minuloročných daní. Budeme radi, ak sa rozhodnete pre nás. Financie, ktoré sa nám takýmto spôsobom podarí vyzbierať samozrejme investujeme do všetkých detí, ktoré navštevujú náš klub. Viac informácií ako nám darovať 2% nájdete >>TU<<. Ďakujeme Vám!

Dolezite17.03.2014 - Vyšlo tretie číslo nášho informačného bulletinu. Jeho elektronickú verziu nájdete >>TU<<.

Dolezite09.03.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam Barbore Čunderlíkovej a Laure Debnárovej k vynikajúcim výkonom na Majstrovstvách SR juniorov, žiakov a nádejí pre rok 2014, na ktoré sa prebojovali spomedzi veľmi silnej a početnej konkurencie a právom im patrí miesto medzi 12 najlepšími pretekárkami na Slovensku! Dievčatá svojimi voľnými jazdami dokázali, že ich poctivá príprava sa vyplatila a urobili dobré meno nielen sebe, ale hlavne svojmu klubu, svojej trénerke a aj svojmu mestu. Ďakujeme dievčatá!

Dolezite07.03.2014 - Pozývame všetkých rodičov na spoločné korčuľovanie s deťmi, ktoré sa uskutoční v sobotu. Prosíme o dodržanie rozdelenia v skupinách. Tešíme sa na Vás!

Dolezite07.03.2014 - V sobotu 8.3.2014 sa naše pretekárky Barbora Čunderlíková a Laura Debnárová zúčastnia na Majstrovstvách SR v krasokorčuľovaní. Ich neustála snaha napredovať a vynikajúce športové výkony v silnej a hlavne početnej konkurencii obe dievčatá posunuli medzi 12 elitných pretekárok, ktoré sa na M-SR zúčastnia. Ich postup nás teší o to viac, že obe dievčatá od svojich prvých krokov na ľade vychoval náš klub pod vedením ich trénerky Jany Zrubecovej.

 

Dolezite23.02.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam - Barbore Čunderlíkovej, Emílii Buchovej, Laure Debnárovej, Andree Gaálovej, Karin Ištokovičovej, Dorote Markovej a Dominike Nociarovej, ktoré sa v tento víkend úspešne prezentovali na poslednom preteku Slovenského pohára v krasokorčuľovaní pred Majstrovstvami SR - Veľkej cene Ružomberka. Väčšina našich pretekárok na tomto preteku dosiahla svoje tohto sezónne bodové maximá a opäť potvrdili svoju neustále stúpajúcu výkonnosť!

Dolezite17.02.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam - Emílii Buchovej, Dominike Chovancovej a Dorote Markovej, ktoré sa v nedeľu úspešne predstavili na 1. ročníku Poľana Cup-u v Detve. Mimoriadne nás všetkých potešila Laura Debnárová, ktorá si pretek od preteku zvyšuje svoje osobné skóre a na týchto pretekoch dosiahla svoje maximum, ktoré jej zabezpečilo úžasné 4. miesto, pričom od stupňov víťazov ju delilo len 0,09 bodu!

Dolezite14.02.2014 - Pozývame všetkých rodičov detí z prípravky na spoločný tréning detí s rodičmi, ktorý sa uskutoční túto sobotu v časoch určených pre prípravku. Prosíme o dodržanie časov pre jednotlivé skupiny. Nezabudnite si korčule :-)

Dolezite09.02.2014 - Gratulujeme všetkým našim deviatim pretekárkam, ktoré sa tento víkend predstavili na domácom ľade a predviedli svoje najlepšie výkony! Mimoriadne nás všetkých potešila Barborka Čunderlíková, ktorá si pretek od preteku zvyšuje svoje osobné skóre. Na domácom ľade sa jej skóre podarilo výrazne zvýšiť, keď od minulých pretekov v Trenčíne, kde dosiahla vtedy platné osobné maximum si skóre zvýšila o ďalšieho 1,16 bodu! Potešili však aj naše nové pretekárky, Karin Ištokovičová, Andrejka Gaálová a Dominika Nociarová, ktoré si taktiež výrazne polepšili oproti minulým pretekom, ktoré boli ich prvými v ich krátkej krasokorčuliarskej kariére.

Dolezite03.02.2014 - Aj tento rok sa môžete rozhodnúť, komu venujete 2% zo svojich zaplatených minuloročných daní. Budeme radi, ak sa rozhodnete pre nás. Financie, ktoré sa nám takýmto spôsobom podarí vyzbierať samozrejme investujeme do všetkých detí, ktoré navštevujú náš klub. Viac informácií ako nám darovať 2% nájdete >>TU<<. Ďakujeme Vám!

Dolezite02.02.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam Barbore Čunderlíkovej a Laure Debnárovej k ich pekne zajazdeným jazdám a dobrým výsledkom na pretekoch VC Trenčína a hlavne Dorote Markovej, ktorá zajazdila svoju najlepšiu jazdu sezóny. Dominike Chovancovej k jej prvým odjazdeným pretekom tejto sezóny a našim "premiérovým" pretekárkam Andrejke Gaálovej, Karin Ištokovičovej, Dominike Nociarovej a Alexandre Prímusovej k ich úplne prvým pretekom v ich začínajúcej krasokorčuliarskej kariére!

Dolezite29.01.2014 - Bol zverejnený nový rozpis víkendových tréningov. Venujte prosím pozornosť rozdeleniu tréningových skupín prípravky.

Dolezite26.01.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej, Barbore Čunderlíkovej a Dorote Markovej k pekným umiestneniam na pretekoch VC Liptova.

Dolezite25.01.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam Laure Debnárovej a Dorote Markovej k úspešnému splneniu testov výkonnosti.

Dolezite24.01.2014 - POZOR - Veľká zmena v organizácii našej úspešnej korčuliarskej prípravky! Vzhľadom na mimoriadne veľký záujem o našu prípravku od februára dochádza k výraznej zmene, kedy budú deti rozdelené do 4 skupín, pričom 2 a 2 skupiny budú mať tréningy v rozdielne časy (sobota - tieto časy budú na seba nadväzovať, nedeľa - všetky skupiny spolu). Na najbližších tréningoch tento víkend (25.-26.1.2014) budú deti dostávať od tréneriek farebné kartičky, ktoré budú znamenať ich zaradenie do príslušnej skupiny. Od 1. februárového týždňa už bude rozpis tréningov prispôsobený novému (farebnému) rozdeleniu detí do skupín. Veríme, že rozdelenie detí na menšie skupiny a tým pádom individuálnejšia starostlivosť tréneriek prispeje k ešte väčšej obľube našej úspešnej korčuliarskej prípravky.

Dolezite22.01.2014 - Straty a nálezy! Počas našich tréningov a akcií sa našlo niekoľko zabudnutých vecí. Možete si ich prezrieť >>TU<<. Ak ich spoznávate, kontaktujte nás.

Dolezite12.01.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam Barbore Čunderlíkovej a Laure Debnárovej k pekným výsledkom a umiestneniam na pretekoch Novomestský pohár a zároveň Emílii Buchovej k dosiahnutiu zatiaľ najvyššieho tohto sezónneho bodového skóre.

Dolezite06.01.2014 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej, Barbore Čunderlíkovej a Laure Debnárovej k pekným umiestneniam na prestížnych medzinárodných pretekoch New Year's Cup 2014.

Dolezite29.12.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej, Barbore Čunderlíkovej a Dorote Markovej za umiestnenia na pretekoch 41. Veľká cena Nitry.

Dolezite23.12.2013 - Prajeme Vám príjemné prežitie Vianočných sviatkov a šťastný Nový rok 2014!

Dolezite14.12.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej, Barbore Čunderlíkovej, Laure Debnárovej a Dorote Markovej za umiestnenia na pretekoch 55. Veľká cena Bratislavy, ktorých sa zúčastnili 13.-14.12.2013

Dolezite07.12.2013 - ... a predsa prišiel aj Mikuláš a mal so sebou aj 2 pomocníkov :-) Máme za sebou v poradí už štvrtého "Mikuláša na ľade" a chceme poďakovať všetkým zúčastneným za úžasnú atmosféru, ktorú ste všetci spolu vytvorili! Zišli sme sa opäť v hojnom počte a rozžiarené detské očká boli znakom toho, že boli spokojné s darčekmi, ktoré im Mikuláš priniesol. Deti spolu s rodičmi zažili krásne sobotné popoludnie na ľade. Tešíme sa na Vás na našich ďalších klubových akciách, ktoré už teraz pripravujeme :-)

Dolezite04.12.2013 - Pozývame všetky klubové deti, rodičov, súrodencov a kohokoľvek, kto chce s nami korčuľovať na našu tradičnú rodinnú akciu MIKULÁŠ NA ĽADE! Už túto sobotu (7.12.2013), od 15:00 na II. ľadovej ploche sa na Vás všetkých tešíme. Balíčky pre deti bude možné odovzdať tesne po začiatku akcie.

Dolezite03.12.2013 - Zmena tréningov na stredu 4.12.2013 a štvrtok 5.12.2013. Viac v našom rozpise.

 
Dolezite02.12.2013 - Dnes sa zúčastnili dve naše pretekárky - Emília Buchová a Barbora Čunderlíková svojich prvých zahraničných pretekov - 7th Santa Claus Cup v Budapešti. Na týchto medzinárodných pretekoch dievčatá odviedli perfektné výkony a dokázali, že sa nestratia ani v silnej medzinárodnej konkurencii. Gratulujeme im k ich mimoriadne úspešnej zahraničnej premiére!
 
 
Dolezite30.11.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Barbore Čunderlíkovej a Laure Debnárovej za vynikajúce umiestnenia na pretekoch Veľká cena Púchova. Svoju neustále stúpajúcu výkonnosť potvrdila Barbora, keďže si na pretekoch opäť zvýšila svoje osobné bodové maximum.
 
 
Dolezite22.11.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej, Barbore Čunderlíkovej, Laure Debnárovej a Dorote Markovej za vynikajúce umiestnenia a úspešnú reprezentáciu nášho klubu na medzinárodných pretekoch 51. Grand Prix SNP v Banskej Bystrici. Stúpajúcu výkonnosť dievčat potvrdzuje aj fakt, že si Laura Debnárová a Barbora Čunderlíková výrazne zvýšili svoje bodové maximum!
 
 
Dolezite17.11.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Laure Debnárovej a Barbore Čunderlíkovej za vynikajúce umiestnenie a úspešnú reprezentáciu nášho klubu a mesta Zvolen pretekoch Žilinsko-Považská piruetka. Stúpajúca výkonnosť Laury Debnárovej sa odzrkadlila v jej zatiaľ najlepšom umiestnení v tejto sezóne!
 
Upozornenie12.11.2013 - Bol zmenený rozpis na piatok 15.11.2013 pre prípravku a pretekárky a taktiež na nedeľu 17.11.2013 - prípravka sa konať nebude. Viac informácií nájdete v našom novom rozpise.
 
 
Dolezite10.11.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej a Barbore Čunderlíkovej za vynikajúce umiestnenie a úspešnú reprezentáciu nášho klubu a mesta Zvolen na 37. Cene mesta Prešov! Stúpajúca výkonnosť a snaha Emílie Buchovej bola odmenená aj osobnou pochvalou hlavnej rozhodkyne kategórie N9 pani Hany Marčekovej.
 
Upozornenie06.11.2013 - Bol pridaný nový tréning pre skupiny A a B v piatok od 15:00 na II. ploche. Viac informácií nájdete v našom novom rozpise.
 
 
Dolezite24.10.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej, Barbore Čunderlíkovej a Laure Debnárovej za úspešnú reprezentáciu nášho klubu na medzinárodných pretekoch Tirnavia EDEA Ice Cup 2013!
 
 
Dolezite23.10.2013 - Pozývame všetky naše klubové deti, ich súrodencov, rodičov a rodinných príslušníkov na našu tradičnú tematickú akciu - HALLOWEEN NA ĽADE. Akcia sa uskutoční v sobotu, 26.10.2013 od 15:30 na II. ľadovej ploche. Masky, dobrá "halloweenska" nálada a korčule sú povinné! Tešíme sa na Vás :-)
 
 
Dolezite19.10.2013 - Gratulujeme našim pretekárkam Emílii Buchovej, Barbore Čunderlíkovej a Laure Debnárovej za úspešnú reprezentáciu nášho klubu na prvých pretekoch sezóny 2013/2014 v Košiciach!
 
Upozornenie11.10.2013 - Dnes (piatok 11.10.2013) bol pridaný tréning pre skupiny A a B od 16:45 na I. ľadovej ploche. Viac informácií nájdete v našom novom rozpise.
 
Upozornenie06.10.2013 - Boli zmenené skupiny pre pretekárky a pokročilé, rovnako štýl zverejňovania tréningov v rozpise. Rozpisy tréningov našich kurzov sú uvedené v samostatnej tabuľke pod rozpisom určeným pre klubové pretekárky. Viac informácií nájdete v našom novom rozpise.
 
Upozornenie03.10.2013 - Bol pridaný nový tréning pre skupiny A,B,C v piatok 4.10.2013 od 16:30. UPOZORŇUJEME pretekárky, aby si po rannom tréningu zobrali všetky tréningové veci a korčule, pretože pred večerným tréningom prístup do šatne nebude možný! Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
Dolezite01.10.2013 - Už túto sobotu (5.10.2013) bude spoločný tréning detí z našej prípravky spolu so svojimi rodičmi. Tešíme sa na Vás a rodičia, nezabudnite si korčule :-) Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
Upozornenie26.09.2013 - Dnešný (štvrtkový) suchý tréning je pre všetky skupiny zrušený. Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
Upozornenie17.09.2013 - Zmena rozpisu na stredu - 18.9.2013 pre skupiny A, B, C. Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
Upozornenie11.09.2013 - Zmena rozpisu na štvrtok - 12.9.2013 - zmenený tréning skupiny C a na piatok 13.9.2013 - zrušený tréning z dôvodu maľovania reklám na ľadovej ploche. Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
 
Dolezite07.09.2013 - Úvodnú hodinu kurzu korčuľovania v novej sezóne 2013/2014 máme úspešne za sebou! Radi Vás medzi nami privítame - detičky počas víkendov a dospelákov každý pondelok večer. Tešíme sa na Vás!
 
Upozornenie03.09.2013 - Bol doplnený tréning pre skupiny A, B v piatok 6.9.2013. Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
 
Dolezite02.09.2013 - Už tento víkend začíname s našim úspešným kurzom korčuľovania. Všetci ste srdečne vítaní!
 
Dolezite01.09.2013 - Dnes sa uskutočnila posledná letná hodina kurzu korčuľovania na kolieskových korčuliach. Ďakujeme všetkým zúčastneným za perfektnú atmosféru, ktorá sa niesla všetkými tréningami počas celého leta a tešíme sa na Vás opäť o rok. Veríme, že sa opäť zídeme v takom obrovskom počte ako tento rok!
 
Upozornenie29.08.2013 - Zmena rozpisu na nedeľu 1.9.2013. Boli doplnené tréningy na ľade a zmenené suché tréningy. Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
Upozornenie28.08.2013 - Zmena rozpisu na štvrtok 29.8.2013. Boli doplnené tréningy na ľade a zmenené suché tréningy. Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
 
Dolezite27.08.2013 - Už v stredu - 28.8.2013 od 17:00 do 19:00 na parkovisku zimného štadióna vo Zvolene sa bude konať burza krasokorčuliarskych, hokejových a In-Line potrieb! Jedinečná príležitosť vyprázdniť pivnice a garáže, alebo kúpiť deťom čo im chýba do novej sezóny!!
 
Upozornenie25.08.2013 - Zrušený kurz korčuľovania na In-Line pre všetky skupiny z dôvodu rizika dažďa.
 
Upozornenie30.07.2013 - Boli doplnené tréningy pre skupiny A, B, C, D. Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
Upozornenie27.07.2013 - Nastala zmena miesta konania kurzu korčuľovania na kolieskových korčuliach. Presúvame sa späť na ihrisko za II. ľadovou plochou! Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
 
Dolezite20.07.2013 - V dňoch 20. - 26.7.2013 sa v Banskej Bystrici koná letné krasokorčuliarske sústredenie, na ktorom má zastúpenie aj ŠKK Zvolen.
 
Upozornenie06.07.2013 - Nastala zmena miesta konania kurzu korčuľovania na kolieskových korčuliach. Presúvame sa na parkovisko pred zimným štadiónom! Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
 
Upozornenie01.07.2013 - Od stredy 3.7.2013 opäť začína letná príprava pre všetky skupiny. Zároveň otvárame nový ročník kurzu korčuľovania na kolieskových korčuliach pod vedením tréneriek, ktoré majú ako jediné v širokom okolí certifikát In-Line inštruktora vydaný Ministerstvom školstva! Viac informácií nájdete v našom rozpise.
 
Upozornenie01.06.2013 - V období od 1.6.2013 do 30.6.2013 je klubové voľno.
 
Dolezite27.05.2013 - Uplynulý víkend sa naše pretekárky zúčastnili víkendového sústredenia v Oravskej Lesnej. Neopísateľná atmosféra drevenice na samote, pokoj a ticho, to je len niekoľko slov, ktoré dokonale vystihujú pohodu, ktorá vládla celému sústredeniu. Okrem niekoľkohodinovej túry pretekárky zažili večernú opekačku, povozili sa na Oravskej lesnej železnici a absolvovali krásny výlet na Oravský hrad. Aj toto Oravské sústredenie bude jedna z mnohých našich akcií, ktoré budeme pre pretekárky pravidelne organizovať.