Archív noviniek a udalostí za sezónu 2016/2017:

30.04.2017 - Od stredy 3.5.2017 začínajú naše pretekárky s letnou prípravou na novú sezónu 2017/2018. Čoskoro otvoríme aj ďalší, v poradí už šiesty ročník obľúbeného kurzu korčuľovania na kolieskových korčuliach, pod vedením našich certifikovaných tréneriek. Viac informácií o kurze čoskoro zverejníme na našej stránke. Už teraz sa však všetci záujemcovia môžu hlásiť cez našu prihlášku. Tešíme sa na Vás!

14.04.2017 - Športový krasokorčuliarsky klub mesta Zvolen praje všetkým príjemné prežitie Veľkonočných sviatkov, plných pokoja a pohody.

10.04.2017 - Uplynulý víkend sme ukončili korčuliarsku sezónu na ľade rozlúčkovým karnevalom. Ďakujeme všetkým účastníkom našich kurzov za super atmosféru, ktorú ste nám pomáhali vytvárať počas celej sezóny a veríme že ste si od nás okrem dobrého korčuľovania odniesli aj príjemné zážitky :-) zároveň ďakujeme našim pretekárkam za reprezentáciu nielen nášho klubu, mesta ale aj Slovenskej Republiky a už teraz sa na všetkých tesíme na našich letných kurzoch, o ktorých Vás budeme čoskoro informovať.

02.04.2017 - Včera sa naše pretekárky Laura Debnárová a Ema Huliaková zúčastnili na posledných pretekoch tejto sezóny - Jégmadár Cup v maďarskom Székesfehervári. Dievčatá až na drobné chybičky predviedli jedny z najlepších jázd tejto súťažnej sezóny a tak spokojnosť trénerky Jany Zrubecovej bola na mieste. Dievčatám ďakujeme za vynikajúcu reprezentáciu nie len nášho klubu a mesta Zvolen, ale aj celého Slovenska, keďže boli na týchto pretekoch jediné zástupkyne našej krajiny.

26.03.2017 - V piatok a v sobotu sa väčšina našich pretekárok zúčastnila na medzinárodných pretekoch AVAS Cup v maďarskom Miškolci. Mimoriadne by sme chceli vyzdvihnúť našu novú pretekárku Elu Markovú, ktorá na týchto pretekoch zažila svoju premiéru. Všetkým dievčatám gratulujeme k dosiahnutým umiestneniam.

12.03.2017 - Tento víkend sa naše pretekárky zúčastnili posledného kola pretekov Slovenského pohára v krasokorčuľovaní - Nitrava Cup. Väčšina z dievčat si opäť zlepšila svoje bodové skóre. Dievčatám gratulujeme k pekným umiestneniam na týchto posledných národných pretekoch sezóny 2016/2017.

10.03.2017 - POZOR !!! Zmena ľadovej plochy pre náš nedeľný tréning kurzu korčuľovania. Tréning sa uskutoční na I. ľadovej ploche - viac v našom rozpise. Ďakujeme za porozumenie.

01.03.2017 - Pozývame všetkých našich členov, účastníkov kurzov, rodinných príslušníkov a všetkých, ktorí s nami sympatizujú na tradičné rodinné korčuľovanie detí s rodičmi, ktoré sa uskutoční túto nedeľu 5.3.2017 od 7:30 na II. ľadovej ploche. Tešíme sa na Vás!

28.02.2017 - Uplynulý víkend sa naše pretekárky Soňa Nemcová a Dominika Nociarová zúčastnili na ďalšom kole pretekov Slovenského pohára v krasokorčuľovaní - Opal Trophy Prešov. Obe dievčatá nás mimoriadne potešili, lebo si opäť zlepšili svoje osobné bodové maximá.

22.02.2017 - POZOR !!! Zmena termínov a časov konania víkendových tréningov pre všetky skupiny vrátane kurzu korčuľovania - viac v našom rozpise. Ďakujeme za porozumenie.

19.02.2017 - Včera sa naše pretekárky Emília Buchová, Andrea Gaálová, Dorota Marková, Soňa Nemcová, Dominika Nociarová a Martina Vavrincová zúčastnili na ďalších pretekoch série Slovenského pohára v krasokorčuľovaní - Veľká cena Ružomberka. Mimoriadnu radosť všetkým urobila Dominika Nociarová, ktorá si na týchto pretekoch zvýšila svoje osobné bodové maximum o skvelých 6,39 bodov!

16.02.2017 - Pozývame všetkých našich členov, účastníkov kurzov, rodinných príslušníkov a všetkých, ktorí s nami sympatizujú na spoločné Valentínske rodinné korčuľovanie, ktoré sa uskutoční už túto sobotu - 18.2.2017 od 7:15 na II. ľadovej ploche. Tešíme sa na Vás!

11.02.2017 - Dnes sa naše pretekárky Emília Buchová, Laura Debnárová, Ema Huliaková a Martina Vavrincová zúčastnili na ďalších pretekoch Slovenského pohára v krasokorčuľovaní - Žilinská piruetka. Dievčatá svojimi jazdami potešili a hlavne si opäť zlepšili svoje osobné bodové maximá. Gratulujeme!

04.02.2017 - Dnes sa časť našich pretekárok - Laura Debnárová, Dorota Marková a Martina Vavrincová zúčastnili exhibičného vystúpenia na mestskej akcii pod názvom "Karneval na ľade", na zimnom štadióne v Lučenci, na ktorú nás osobne pozvalo Mesto Lučenec. Dievčatá predviedli ukážky svojich jázd a zaujali množstvo detí a dospelých, ktorí ich odmenili burácajúcim potleskom.

02.02.2017 - POZOR !!! Zmena času konania kurzu korčuľovania/korčuliarskej prípravky a tréningu skupín A a B v nedeľu! Nový čas tréningu je od 8:00 do 8:45 a taktiež došlo aj k zmene plochy, tento tréning bude na 1. ľadovej ploche! Ďakujeme za porozumenie.

30.01.2017 - Uplynulý víkend sa naše pretekárky Emília Buchová, Dominika Hatadámová, Dorota Marková a Martina Vavrincová zúčastnili na domácich pretekoch - Veľkej cene Zvolena. Dievčatám gratulujeme k dosiahnutým úspechom a k výraznému polepšeniu si osobných bodových skóre.

22.01.2017 - Tento víkend sa naše pretekárky Andrea Gaálová a Soňa Nemcová zúčastnili ďalšieho kola pretekov Slovenského pohára v krasokorčuľovaní - Veľkej ceny Košíc a Košickej korčuľky. Najbližší víkend čakajú polovicu našich pretekárok ďalšie preteky Slovenského pohára, tento raz doma vo Zvolene.

15.01.2017 - Tento víkend sa naše pretekárky Laura Debnárová, Andrea Gaálová, Ema Huliaková, Karin Ištokovičová, Dorota Marková a Dominika Nociarová zúčastnili ďalšieho kola pretekov Slovenského pohára v krasokorčuľovaní - 8. ročník Novomestského Pohára Fedory Kalenčíkovej. Najbližší víkend čakajú pretekárky ŠKK ďalšie preteky Slovenského pohára, tento raz na východe Slovenska - Košická korčuľka.

08.01.2017 - V sobotu sa naše pretekárky Laura Debnárová, Ema Huliaková, Karin Ištokovičová, Dorota Marková a Martina Vavrincová zúčastnili ďalšieho kola pretekov Slovenského pohára v krasokorčuľovaní - 1st Figure Skating Challenge Púchov 2017. Najbližší víkend čakajú pretekárky ŠKK ďalšie preteky Slovenského pohára - 8. ročník Novomestského Pohára Fedory Kalenčíkovej v krasokorčuľovaní.

05.01.2017 - Pozývame všetkých našich členov, deti z kurzu korčuľovania, rodičov, priateľov a všetkých našich sympatizantov na spoločné rodinné korčuľovanie, ktoré sa uskutoční už túto sobotu od 6:45 na II. ľadovej ploche. Všetci ste srdečne vítaní :-)

22.12.2016 - Športový krasokorčuliarsky klub mesta Zvolen praje všetkým prijemné prežitie Vianočných sviatkov a šťastný Nový rok 2017!

12.12.2016 - Pozývame všetkých korčuľovania chtivých dospelákov (od 18 rokov) na náš už tradičný kurz korčuľovania pre dospelých, ktorý sa uskutoční každý štvrtok od 17:00 do 18:00 na mestskej ľadovej ploche na Zvolenskom námestí. Na kurz je potrebné sa prihlásiť najneskôr do stredy do 15:00 v aktuálnom týždni na telefónne číslo 0940 558 998. Vstupné je ako obyčajne dobrovoľné :-)

09.12.2016 - Dnes sa naše pretekárky zúčastnili slávnostného otvorenia mestskej ľadovej plochy na Námestí SNP vo Zvolene spolu s pani primátorkou mesta Zvolen. Dievčatá predviedli ukážky krasokorčuliarskych prvkov a tiež ukážky svojich súťažných jázd, za ktoré boli obecenstvom odmenené veľkým potleskom.

04.12.2016 - V sobotu sa naša pretekárka Laura Debnárová zúčastnila v snehom zapadanom Liptovskom Mikuláši pretekov Veľká Cena Liptova. Laure ďakujeme za reprezentáciu nášho klubu a gratulujeme k dosiahnutému výsledku.

27.11.2016 - Tento víkend sa naše pretekárky Laura Debnárová, Andrea Gaálová, Dominika Hatadámová, Ema Huliaková, Karin Ištokovičová, Dorota Marková, Soňa Nemcová a Martina Vavrincová zúčastnili ďalších pretekov tejto sezóny - Poľana Cup v Detve. Dievčatám gratulujeme k dosiahnutým úspechom a hlavne k výraznému zlepšenie osobných bodových skóre!

20.11.2016 - Tento víkend sa naše pretekárky Laura Debnárová, Andrea Gaálová, Karin Ištokovičová a Dorota Marková zúčastnili prvých pretekov tejto sezóny - Grand Prix SNP Banská Bystrica. Laura Debnárová si na týchto prvých pretekoch opäť zvýšila svoje osobné bodové maximum oproti minulej sezóne.

30.10.2016 - Dnes sme spolu s Vami prežili opäť ďalšiu tematickú klubovú rodinnú akciu na ľade - už 5. ročník Halloweenu, kedy sa ľad zimného štadióna vo Zvolene zaplnil hrôzostrašnými maskami a deti ale aj dospelí sa bavili súťažami a cvičeniami na ľade. Zišiel sa nás opäť pekný počet a veríme, že sa všetci zabavili a do sýta vykorčuľovali. Vedenie klubu spolu s trénerkami už teraz pripravujú pre Vás všetkých nové rodinné akcie o ktorých sa čoskoro dozviete. Tešíme sa na Vás na našich kurzoch, na ktorých okrem zábavy naučíme korčuľovať ozaj každého :-)

23.10.2016 - Pozývame všetky klubové deti, rodičov, kamarátov a všetkých, ktorí by radi korčuľovali v našom klube na 5. ročník Halloweenskeho karnevalu na ľade, ktorý sa uskutoční v nedeľu, 30.10.2016 od 7:00 na II. ľadovej ploche. Užijete si s nami kopec zábavy a zábavných cvičení na ľade. Masky sú povinné, čím strašidelnejšie, tým lepšie :-) Tešíme sa na Vás!

09.10.2016 - Otvárame náš obľúbený kurz korčuľovania - korčuliarsku prípravku. Pozývame všetkých záujemcov o korčuľovanie na otvorenie nášho kurzu korčuľovania, ktoré sa uskutoční 15.10.2016 od 8:00 na II. ľadovej ploche. Poďte si zakorčuľovať so svojimi deťmi na prvej hodine kurzu korčuľovania v novej sezóne. Všetci ste srdečne vítaní! Viac termínov nájdete v našom rozpise.

02.10.2016 - Dnešným dňom sme ukončili náš letný kurz korčuľovania na kolieskových korčuliach. Chceli by sme poďakovať všetkým, ktorí sa ho zúčastnili, zažili s nami veľa zábavy ale hlavne, naučili sa bezpečne korčuľovať pod dohľadom našich certifikovaných tréneriek. O pár dní pre Vás otvoríme nový zimný kurz korčuľovania, najlepšiu korčuliarsku prípravku, preto sledujte našu stránku. Tešia sa na Vás naše certifikované trénerky s dlhoročnými skúsenosťami, ktoré naučia korčuľovať skutočne každého. Pridajte sa k najlepším :-)

20.09.2016 - Čoskoro pre Vás otvoríme mimoriadne obľúbený kurz korčuľovania, korčuliarsku prípravku, určenú pre všetkých záujemcov, ktorí sa chcú naučiť bezpečne korčuľovať pod vedením našich kvalifikovaných a skúsených tréneriek. Kurzy sú určené pre všetkých záujemcov od 4 do 15 rokov, pre úplných začiatočníkov, začínajúcich hokejistov, malé nádejné krasokorčuliarky, ale aj pre tých, ktorí sa chcú zdokonaliť v korčuľovaní. V prípade záujmu nás kontaktujte a zašleme Vám ďalšie informácie. Tešíme sa na Vás!

05.09.2016 - POZOR - boli doplnené suché tréningy na aktuálny týždeň.

17.07.2016 - Po zaslúženom odpočinku od pondelka 18.7.2016 opäť začíname s tréningami už aj na ľade pre skupinu A. Opäť pokračujeme aj s kurzom korčuľovania na kolieskových korčuliach. Sledujte aktualizovaný rozpis. Tešíme sa na Vás!

18.06.2016 - Po náročnej uplynulej sezóne si všetci zaslúžime aspoň chvíľku oddychu, aby sme sa mohli plní síl po krátkej pauze opäť vrhnúť do plného tréningového nasadenia. Klubové prázdniny, počas ktorých netrénujeme a ani neorganizujeme žiadne kurzy začínajú práve teraz :-) Preto všetci oddychujte, užívajte si voľné chvíle a opäť sa vidíme na tréningoch a kurzoch po 17.7.2016. Prajeme Vám príjemný oddych a príjemné prázdniny!

01.06.2016 - ZAČÍNAME SO 7. ROČNÍKOM OBĽÚBENÉHO KURZU NA KOLIESKOVÝCH KORČULIACH !! Už túto nedeľu 5.6.2016 od 18:00 na ihrisku za zimným štadiónom (za II. plochou) začíname obľúbený kurz korčuľovania na kolieskových korčuliach pod vedením našich certifikovaných inštruktoriek. Radi medzi sebou privítame všetkých záujemcov o korčuľovanie na kolieskových korčuliach, či už deti ale aj dospelých, začiatočníkov, ale aj všetkých, ktorí sa chcú zdokonaliť v korčuľovaní na kolieskových korčuliach. Naše certifikované inštruktorky sú zárukou, že sa u nás naučíte bezpečne zvládať korčuľovanie na kolieskových korčuliach a to všetko zábavnou formou :-) Tešíme sa na Vás!

09.05.2016 - Už čoskoro pre Vás otvoríme náš obľúbený kurz korčuľovania na kolieskových korčuliach. Radi Vás všetkých, deti aj dospelých uvidíme aj tento rok :-) Prosíme Vás o vyplnenie elektronickej prihlášky a hneď ako sa počasie stabilizuje kurz otvoríme a všetkým nahláseným zašleme potrebné informácie. Aj tento rok kurz povedú naše certifikované inštruktorky, ktoré ako jediné v širokom okolí majú potrebnú kvalifikáciu a skúsenosti na vedenie kurzov korčuľovania na kolieskových korčuliach! Tešíme sa na Vás :-)